Marathon 5000
Är främst ett foder för hundar som lever och arbetar under riktigt kalla, extrema förhållanden. Det är ett utmärkt foder för de hundar som tränas eller tävlas i långdistanskörning. Genom sin speciella konstruktion har man lyckats ökafettinnehållet till 35% utan att foderkulan faller sönder.

Liksom alla Royal Canins produkter är fodret tillverkat av fetter och proteiner med mycket hög smältbarhet. Marathon kan även lämpa sig till tex stående fågelhundar, under jaktsäsong då dessa hundar ofta tappar väldigt i vikt pga av sitt hårda arbete i kombination med kraftigt minskad matlust.

För mer information kontakta mia.umaerus.kempe@royalcanin.com

Endurace 4800
Ett energifoder som passar många draghundar som jobbar regelbundet. Genom sina lättsmälta ingredienser bidrar den till ett närapå 100% upptag vilket också leder till mindre avföring och minskar risken för diarréer. Ett mycket smakligt foder som även den mest kräsna brukar uppskatta.

Trail 4300
Lämpar sig till hundar med måttlig till hög arbetsmängd och till hundar med något lägre ämnesomsättning. Kan även användas till hårt arbetande hundar under sommarens lugnare månader.

Energyboost
Energyboost ett utmärkt mellanmål till hunden under träning. Ökar hundens prestationsförmåga.

Recovery
Recovery används flitigt av draghundsförare som en smaklig energität lättsmält produkt inför eller efter träning.

Rehydration
Rehydration förbättrar hundens återhämtning och mentala skärpa genom sin sammansättning av salter och sockermolekyler.