Cheppe
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Hane


Cheppe kom till mig som 6 åring. En go, glad och väldigt ödmjuk hund med alla fyra tassarna på jorden. Han är även en suverän ledarhund. Jag kunde inte motstå hans charm och klokhet. Så honom köpte jag med  glädje. 

Briska
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Briska kom som ett åring. Jag "äger" henne men uppfödaren har avelsrätten. En liten go tjej men har många olater som att naffsa andra nya hundar i spannet. Men blivit mycket mycket bättre. En lite primadonna helt enkelt.

Pågen
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Hane


Pågen är bror till Briska som kom till mig hösten 2019 då hans ägare hastigt gick bort. En mycket försiktig och rädd pojke som utvecklats super fint nu under vintern. Älskar att se han röra sig. Hans rädslor börjar bli mindre och han har äntligen börjat busa med mig och våga släppa in mig. Det är sådant som gör att man gråter av lycka. En riktig sötnos som växer för varje dag.

Sandor
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Hane


 Sandor och hans kullsyskon är döpta  efter serien Game of Thrones.Han är världens snällaste mot allt och alla som han stöter på. Han är en riktigt bra ledarhund. Som många av de  andra här på gården.

Drago
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Hane


Drago är en sprudlande gogris även han. Mycket krut i denna killen.  Många av mina hundar är väldigt lika i sättet av de som kommer från "Team Pettersson".
 De är jämna och fina i både kroppen men även mentalt.

Blue
Ras: Alaskan husky
Född: 
Kön: Hane


Jätten jorm som inte vet hur stor han är, det är Blue de. Han är ett kraftpaket och är en given wheeldog. Den enda hunden på gården som inte gillar att gå i led. Han kom också efter samma händelse som Pågen. Blue kan va rätt bossig när han vill. Men samtidigt en väldigt ödmjuk kille.

Cutie
Ras: Alaskan Husky
Född:
Kön: Tik


Detta är damen som  alltid ger allt. En väldigt busig och energisk tjej. Det mycket energi men utan henne vill jag inte vara. Kom i samma stund som Pågen och Blue. Hon går i led men funkar riktigt bra i alla positioner. Hennes bästa stunder är när hon får kramas för det älskar hon.

Najmi
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Najmi är mitt senaste tillskott som  jag nyss hämtat hem. En blyg och försynt tjej som behöver tid att växa i kostymen. Sakta men säkert börjar hon bygga upp sitt självförtroende och de ska bli spännande att se vad denna lilla tjej kommer utvecklas till.

Chanelle
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Detta är en galen brud med attityd, pondus och är totalt orädd för allt. Henne har jag haft från valp. Hon ger 100% i allt hon gör, både i draget och mycket annat. Klarar mer utmaningar än alla på denna gården tilsammans.

Aldis
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Hane


Aldis km till mig som valp. En blyg liten kille var han som nu börjar bli stor kille i både kropp och knopp. Han har just lärt sig klättra över hundgårdarna. Men hamna nu med Najmi och Django i en hundgård. Sen stanna de av. Han fann helt enkelt sin trygghet med Django. 

Django
Ras: Alaskan husky
Född: 2017-03-18
Kön: Hane


Django är en blyg kille som är en super duktig ledarhund. Han kan även han klättra över hundgårdar om han vill. Han har ställt till med en hel del otyg,  men vi älskar honom för de. Han har ett lugn som smittar av sig på alla. Men de krävs att du är lugn mot honom. Annars har du tappat hans förtroende direkt. På bilden är det Django med sin syster Maggie vilandes på hans rygg.

Biggan
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Även kallad
"arg biggan" Dotterns favorit. Hon har ett humör som heter duga. Skadar ingen men låter och skäller på alla som inte gör som hon vill. Hon ska bossa till och över alla. Har aldrig varit med om en mer envis hund. Hon har gått många tävlingar med dottern med fin framgång och de är oskiljaktiga.

Sansa
Ras: Alaskan Husky
Född: 
Kön: Tik


En livsnjutare som även hon är duktig i led. Tänker och andas innan hon agerar. Haft lite otur i några hundmöten som resulterat i en del veterinär besök. Vi stöttar henne och hjälper henne i lägen som hin upplever jobbiga. Hon är en duktig tjej och riktigt mysig en med.

Knox
Ras: Alaskan husky
Född: 2017-05-15
Kön: Hane


Killen med pondus. Grym ledarhund och han travar i 30km/h och det är en av de renaste jag sett. Välskapt kille som har  energi för 5 hundar. Klättrar som spindelmannen och ska alltid vara med. Han pissar gärna på allt från matte till träd.
I'm The boss and you know it.

Aria
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Aria som är vår lilla tjej och Biggans långhalm. Genomgo tjej och du kan göra vad du vill med henne. Hon bara står och hänger med på alla upptåg. Älskar hennes arbetsglädje trots hennes lilla storlek jobbar hon stenhårt. Helt enkelt en följsam brud som inte skulle kunna skada en myra.

Makita
Ras: Alaskan husky
Född:
Kön: Tik


Makita är en super försiktig liten tjej som kom som sladdis barn till oss. Hon va ett år innan hon ens vågade gå med i spannet.
Mjuk och go tjej. Men släpper du henne lös med de andra så låter hon som en grizzly björn. Här är inte självförtroendet jätte högt men något vi jobbar på hela tiden. 

Java och Zaga
Raser: Borzoier
Födda:
Kön: Tikar


Dessa får en bild tillsammans för de är som en.
Två borzoier som även testat dragit turister förra vintern. Zaga är grymt dragvillig och Java när de passar henne. Dessa kommer gå med i spannet ibland men mest kommer vi syssla  barmarksdrag i tävlingssammanhang. Två lugna tjejer inne men massa  spring i benen så fort de är utomhus.