Draghundar.se är till  för alla som har eller vill få en fot in i draghundsporten.Såväl nybörjare som erfarna.

Vision
De flesta sidor på nätet som riktar sig till sporten var utspridda så kom idén om en plattform ditt alla skulle kunna känna sig hemma och kunna finna rätt information. Då jag hade lång pendeltid till jobbet fanns det stort utrymme för att börja plocka ihop olika tankar. Redan efter ett par dagar var jag igång med att bygga sidan. Oavsett ambitionsnivå och erferenhet vill jag att draghundar.se ska tilltala alla. Är man nybörjare och är sugen på att testa sporten med sin bästa vän var det svårt att veta vart man skulle vända sig gällande information om såväl utrustning och allmänt hur man startar upp sin träning.
Jag vill rikta draghundar.se till ekipage som vill starta sin tävlingskarriär såväl dem som idag redan är aktiva. Därför satsar draghundar.se på ett stort utbud och samarbetar med många olika personer för att kunna sprida kunskap och även inspirera. Draghundsporten har vuxit sig stark de senaste åren och vi som redan befinner oss mitt i sporten behövde hänga med i utecklingen. 

Skulle våga säga att draghundar.se har något för alla. Det spelar ingen roll vilken ras, hur många år på nacken man har eller enbart är nyfiken på att veta mer om sporten. Draghundar.se erbjuder information gällande regler, klubbar och kommande event. Läs mer om de olika stilarna och vad för utrustning som krävs och mycket mycket mer. Sedan starten har nu även dragundar.se utvecklats och har idag flera samarbeten med andra mentorer i sporten men även genuina människor som jobbar med hund. Vi kommer under 2020 jobba vidare för att erbjuda både kurser, föreläsningar men även genuina upplevelser som kretsar kring hund.

Vill också passa på att rikta ett stort tack för den positiva respons när idén kom till. Samt vänner och familj som varit stort support och bollplank.

Bästa Hälsningar

Frida Tenghede
Utecklare och ägare av draghundar.se

Vi följer GDPR och skyddar dina personuppgifter
 
Vi sparar endast namn, mail och i vissa sammanhang, telefonnummer. Detta inför kommande kurser för att kunna skriva ut kvitto och komma i kontakt med er med det som rör våra kurser och föreläsningar. Vi för inget register då vi inte är en medlemsorganisation eller liknande.
 
Vi gallrar mail och går igenom dem personuppgifter vi har och raderar med 3 månaders mellanrum dessa som längre inte är aktiva i kurser hos oss.
Vi lagrar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna erbjuda kontakt under den köpta tjänsten.

Frida med sitt Team. Foto: Alex Poulsen
Frida på tur med Aussieligan i dem Norrlänska skogarna
Frida på tur med Aussieligan i dem Norrlänska skogarna
Frida & Luna
Frida & Luna