VI SYNS ONLINE!

ONLINEKURSER 2020

OM KURSEN


Häng med på en kurs utöver det vanliga!

I Kroppskontroll 1.0 jobbar vi med hundens fysiska såväl som psykiska förmåga. Vi ökar hundens kontroll och medvetenhet kring den egna kroppen, bygger självförtroende och balans. Vi har som mål att öka hundens generella välbefinnande för att långsiktigt sett skapa en starkare och tryggare individ.

Ett god kroppskontroll ger din hund en större tillit till den egna förmågan och ökar dess känsla av att bemästra sin kropp. Den redan trygga hunden får en boost, medan den lite försiktiga individen får chansen att växa sig starkare. Vi fokuserar på en stark och smidig kropp genom att låta trix möta fysioterapi och visar er hur ni kan jobba vidare efter kursens slut för att bygga och bevara en god fysik, men även förebygga skador.


 

Draghund

Steg 1

(EJ AKTIV)
En kurs för den nyfikna.
Är du sugen på att testa drag som träningsform, kanske har du precis upptäckt draghunden i din hund. Då är detta en kurs för dig. Häng med oss i 6 veckor och testa på denna fantastika och roliga sport med din hund/hundar.

Kursen är online baserad utan fysiska träffar. Den är indelad i 6 block med videoinspelat material. Där blandas teori med praktiska övningar. Samt en massa nyttig läsning med tips och lösningar för att ni tillsammans ska hitta rätt väg för er. 
Info

Ingen förkunskap krävs
 
Hunden ska vara 8 månader eller äldre.

Ni behöver

Sele
Lina med expander
Midjebälte med panikhake
(Draghundsutrustning finner ni på Vuaja.se)


 
Innehåll

Utrustning/säkerhet
Uppvärmning/nedvarvning
Lär känna din hund/motivation
Den allsidiga hunden
Kom igång – stegvis introduktion
Problemlösning