FÖRELÄSNINGAR PÅ GÅNG

Högmotiverade beteenden & Hundens signaler

För er som missa de två mycket uppskattade föreläsningarna som hölls på Bruksvallarna Game Fair så kan vi nu erbjuda dessa online. Det kommer vara en liveföreläsning för att kunna erbjuda en stund för frågor efter föreläsningen. 

Föreläsning:
Högmotiverade beteenden & Hundens signaler

Innehåll: 
Vi djupdyker i hundens högmotiverade beteenden och knyter an detta till hur vi kan berika vår hunds vardag såväl med hjälp av oss, men också förändringar i hundens miljö. Utan en god berikad miljö och vardag kan hundar få problem med stereotypier vilket också kommer vara en del av innehållet. Hur läser vi vår hunds behov? Vad är högmotiverade beteenden? Hur tillgodoser vi dessa? Vad kan hända om vi inte gör det? 
Detta är en del av de frågor vi kommer prata om. 

När: 10 september 2023
Tid: 19:00-20:15
Plats: Online via google meets
Pris: 200 kr/person
Sista anmälningsdag: 6 sep 2023

KURSKOD: HÖGMOT2023

Anmälan är bindande. Du fyller i formuläret till höger med dina uppgifter. Du kommer få ut en faktura tillsammans med en länk till föreläsningen. Betalningen ska vara oss tillhanda senast vi föreläsningens start.
 

Relation & Inlärning

För er som missa de två mycket uppskattade föreläsningarna som hölls på Bruksvallarna Game Fair så kan vi nu erbjuda dessa online. Det kommer vara en liveföreläsning för att kunna erbjuda en stund för frågor efter föreläsningen. 

Föreläsning:
Relation & Inlärning

Innehåll: 
Vi kommer djupdyka i hundens inlärning och hur det faktiskt sker. Hur lär vi våra hundar och vilka metoder har visat sig mest framgångsrika? Vi kommer gå igenom operant och klassisk betingning. Vi kommer prata relation, förtroende, fokus, motivation och mycket mycket mer. Vill du göra det lätt att göra rätt för både dig och hunden så är detta föreläsningen man inte får missa. 

När: 3 september 
Tid: 19:00-20:15
Plats: Online via google meets
Pris: 200 kr/person
Sista anmälningsdag: 31 aug 2023

KURSKOD: RELATION2023

Anmälan är bindande. Du fyller i formuläret till höger med dina uppgifter.
Du kommer få ut en faktura tillsammans med en länk till föreläsningen. Betalningen ska vara oss tillhanda senast vi föreläsningens start.
 

90 MINUTER DRAGHUNDSFORDON!

Känner du också att det är svårt att hitta bland alla fordon i draghundsporten? Vad för släde ska man köra med? Hur stor roll spelar vikten på fordonet? Hur funkar de olika anordningar och hur väljer jag vilken kickbike som passar oss bäst. Häng med oss i 60 min när vi reder ut djungeln av alla fordon vi kan använda oss av. Vi kommer prata om olika typer av slädar, vagnar och kickbikes. Fördelar och nackdelar. Vad skiljer dem åt och hur vet vi vilka som passar oss bäst.  Vidare kommer vi prata om olika fästanordningar på både släde, vagn, Kickebikes. Vad som behövs för de olika fordonen innan vi kan ge oss ut i naturen med vår fyrbenta vän. Välkomna till en informativ föreläsning, hoppas vi ses! 

INNEHÅLL:

  • Slädar 

-Träslädar -Aluminiumslädar - Nordisk släde

  • Vagn

-ATV- Fyrhjuling - Trehjuling

  • Dogscooter

-Kickbikes - Fatbikes

  • Fästanorning

- Krokar, hakar, exapnder 
-Draganten
-Säkerhetslinor
- Glasfiberstång
-Ankare 
-Piggbroms
-Bromsmatta

  • Ändamål
-Vikt
-Friktion
-Syfte
- målsättning

Anmälan
Du anmäler dig via formuläret nedan.
Pris: 250 kr/deltagare
Tid: 7 augusti 2023 19:00-20:30
Plats: Online via google 
Kurskod: 90minDraghund

När vi fått din betalning har du en bekräftad plats och vi skickar dig ett bekräftelsemail samt med mer information och länk till föreläsningen. 
Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Du har först en plats vid genomförd inbetalning. Anmälan är bindande.