Linda Lindqvist

Släd säsongen är över, snön är borta och vinterkläderna tvättats och hängs motvilligt bort. Sista turen i Stekenjokk blev verkligen så underbar som jag hade hoppats på. Vi hade otroligt fint väder under alla dagarna.

Massor av snö, härliga dagsturer med hundarna och väldigt mycket tid att umgås och prata. Nu väntas en mindre hetsig sommar och höst med hundarna. Simmträningen kommer att komma igång så fort det blir tillräckligt varmt i vattnet. Några få barmarkstävlingar funderar vi på att köra, men annars ligger all fokus på jobb.

Till helgen blir det utemässa i Lycksele där vi kommer att visa upp sponsorerna. I Juni blir det utbildning till instruktör för gröntkort inom draghundssporten, valpar har även planerats och löp inväntas. Flera mässor väntas och så självklart en massa lek och bus med hundarna.

Min egna träning är det också dags att ta tag i vilket kommer att bestå av lättare löppass som kombineras med lätt styrka och byggs på allt eftersom. Men får se hur mycket träning det blir för egen del, kommer som sagt att ha fullt upp med jobb som självklart kommer att komma i första hand. Det enda som kan vara lite jobbigt med att bo just här, är att det är väldigt långt till barmarkstävlingarna. Som jag skrev innan så planeras det att komma iväg på någon, vilken återstår att se. Men jag hoppas att vi kan få igång lite träningstävlingar eller prova på tillfällen här i Jämtland inom en snar framtid.

Nu väntas matning av hundarna och packning av bilen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elena » Amanda Gardelin:  ”Hej! vad häftigt .springa ocr med hund.. Men var hittar jag dessa tävlingar? /El..”

  • Anna-Carin » Anna-Carin Lönn:  ”Hej Sandra! Tack för kommentaren :) När jag skrev inlägget så tänkte jag på pol..”

  • Sandra » Anna-Carin Lönn:  ”Hej! Jag tycker ditt inlägg är jättebra och jag ser verkligen vilka poäng du har..”

  • Nicole » Nicole Fhors:  ”Hej Anna! Tack för din kommentar :) Håll utkik framöver så kommer det dyka upp m..”

  • Anna » Nicole Fhors:  ”Kan inte du lägga ut fler bilder på de olika berikningarna du har till hundarna ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln